PIKKU-BIDDYT JA WEST COAST ALL-STARS II ESPANJASSA, COSTA DEL SOLILLA

Turkukoris vei kolmantena kesänä peräkkäin suomalaista korisosaamista Etelä-Espanjan lämpöön pelaamaan paikallisia seuroja vastaan. Sekä Pikku-Biddy pojat ja tytöt pelasivat Eurochampchallengessa ja WCAS II kovia harjoituspelejä päätösmatkansa lomassa. Tulomme paikanpäälle vuosi vuoden jälkeen kiinnostaa paikallisia ja niinpä pääsimme mm. paikallis-TV:n haastatteluun, jonka lisäksi paikallinen lehdistö huomioi läsnäolomme!

pikku-biddy_wcas_kuva18

Ensimmäisinä paikalle saapuneet Pikku – Biddy pojat viettivät aurinkorannikolla maanantaista (6.6.) lauantaihin (11.6.). Hieman Biddy poikia myöhemmin paikalle lensi WCAS II, joka päätti kahden vuoden olemassaolonsa olemalla ”Fugessa” maanantaista (6.6.) sunnuntaihin (12.6.). Seuraavalla viikolla maanantaista (13.6.) lauantaihin (18.6.) kuumasta auringosta nauttivat Pikku – Biddy tytöt. Kaikki majoittuivat Fuengirolan Los Bolichesissa sijaitsevassa Hotelli Nuriasolissa, jonka uima-allas alue oli varsin kovassa käytössä lämpötilan oltua koko ajan yli 30 astetta.

pikku-biddy_wcas_kuva20

Biddy poikien ohjelmassa oli yhteensä kolmet harjoitukset, neljä peliä ja paljon ikimuistoisia tapahtumia. Ensimmäistä kertaa Biddy pojat voittivat kaikki pelinsä ja pääsivät näin tuulettamaan Eurochampchallengen voittoa.

pikku-biddy_wcas_kuva19

Elävänä jäi varmasti mieleen myös espanjalainen ilta Los Pacosin Padel keskuksessa sekä perjantainen vierailu vesipuistossa. Tietysti yhdessäolo joukkueen kanssa hotellilla, uima-altaalla ja rannalla olivat tärkeitä elementtejä matkan onnistumisessa.

pikku-biddy_wcas_kuva29

Toisen viikon Espanjassa viettivät Biddy tytöt lähestulkoon samalla ohjelmalla kuin pojat. Harjoituksia ja pelejä oli yhtä monta kuin pojilla ja tytötkin voittivat kaikki pelinsä, jonka myötä Eurochampchallenge voitto tuli Suomeen myös tytöissä ja sitä tuuletettiin ankarasti.

pikku-biddy_wcas_kuva13

Pelien ohella monen tytön kohokohta vesipuiston ym. chillailun ohella oli varmaankin shoppailu päivä Miramarissa.

pikku-biddy_wcas_kuva14

pikku-biddy_wcas_kuva28

Molemmilla Biddy joukkueilla, staffilla ja välillä vanhemmillakin kiersi myöhästyjälle annettava vaaleanpunainen kello. Jotkut tykkäsivät siitä niin paljon, että hankkivat sen ranteeseensa tahallaan!

 

 

 

 

pikku-biddy_wcas_kuva26

WCAS II oli siis kaksivuotisen projektin päätösmatkalla pelaten siinä sivussa neljä kovaa harjoitusottelua voittaen niistä viimeisen, Sevillassa pelatun ottelun.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pikku-biddy_wcas_kuva24

 

WCAS:n päätösmatkan aikana oli pelien lisäksi monia hienoja hetkiä, joista mainittakoon kalastusmatka Välimerelle

pikku-biddy_wcas_kuva23 sekä Paavon johtama sightseeing Sevillassa, jossa päästiin poseeraamaan mm. jalkapallon Eurooppa liigan voittaneen FC Sevilla kotistadionin edessä sekä monen muun kulttuuri nähtävyyden edessä.

pikku-biddy_wcas_kuva25

Kokonaisuudessaan matka Euroopan eteläreunalle oli onnistunut ja ensi vuoden reissun suunnittelu on jo alkanut eli jatkoa seuraa!

Kiitokset kaikille mukana olleille pelaajille, vanhemmille ja erityisesti Biddy ja WCAS Staffeille, oli ilo viettää kanssanne alkukesän viikot!

Hatunnosto myös kokillemme Minnalle, jonka ruuista pääsimme nauttimaan ravintola Kukossa!

Nimetön-16