TURKUKORIS RY:N TOIMINTA KAUDELLA 2016-17

Turkukoris ry on saanut tulevan kauden erittäin kansainvälisen toimintansa suuntaviivat valmiiksi. Tapahtumat ovat sovittuna ja viimeistelyä vaille valmiit. Seuraavassa Turkukoris ylpeänä esittelee suorastaan hengästyttävän paketin, joka varsin hyvin myötäilee yhdistyksen tahtotilaa.

kausi2015-2016_1

Uusimpana huipputapahtumana yhdistyksen portfoliossa on osallistuminen Chus Mateo Academyn kivikovaan kutsuturnaukseen Madridissa 16.-20.2.2017. Turkukoriksen hyvät ja luottamukselliset suhteet Real Madridin apuvalmentajaan Chus Mateoon poiki kutsun tuoda sekä poika- että tyttöjoukkue U-14 kutsuturnaukseen, jossa kummassakin sarjassa pelaa myös Real Madridin joukkue!

Madridiin lähtevät joukkueet valitaan Turkukoriksen toisen tärkeän yhteistyökumppanin Biddy Basketin kanssa viime keväänä Yhdysvalloissa käyneistä, 1.9.2002 jälkeen syntyneistä, pelaajista. Valinta tapahtuu 30.9. – 2.10. Kisakeskuksessa pidettävällä ”Legenda-leirillä”

Elokuun alussa 2016 järjestetty ja mainiosti onnistunut Naantali SPA Chus Mateo Academy on saamassa jatkoa suurella todennäköisyydellä vuonna 2017. Leirin mahdollistaneet sponsorit olivat tyytyväisiä tämän kesän leiriin ja ovat lähtemässä varmistamaan kovan valmennus kattauksen saamisen Naantaliin ensi elokuussakin. Tämä on ollut varmasti kaikkien osapuolten salainen toive leirin päättymisestä lähtien.

kausi2015-2016_2

Turkukoriksen ”Spanish connection – conexión Español” täydentyy sillä, että Turkukoris vie jälleen Pikku-Biddyt touko-kesäkuun vaihteessa Costa del Soliin jo perinteiselle pelimatkalle ja sillä, että Turkukoris on vahvasti mukana heinäkuussa Chus Mateo Academyn Espanjan leirillä.

kausi2015-2016_3

Turkukoriksen West Coast All-Stars III jatkaa EYBL:in U-17 II-divisioonassa toisen kautensa Petka Lehtisen ja Toni Nymanin ohjauksessa. Hieman muuttunut joukkue kokoontuu ensimmäisen kerran yhteen 11.9. Lohjan Susi Training Centeriin ja aloittaa EYBL-kautensa 27.-30.10. Riikassa. WCAS III on ainakin toistaiseksi viimeinen WCAS joukkue, sillä jatkossa paikalliset seurat keräävät Turun alueen EYBL joukkueet.

kausi2015-2016_4

Tähän kun vielä lisätään, että Turkukoriksen nimettömänä pysyttelevä sponsori antaa mahdollisuuden jatkaa kolmena aikaisempana kautena tutuksi tullutta Turun alueen kuukauden pelaajan valitsemista, niin muhkea paketti on kasassa. Kuukauden pelaaja valitaan Turun alueen valtakunnallisiin sarjoihin päässeistä joukkueista näiden päävalmentajien ehdotusten perusteella. Kuukauden pelaaja palkitaan 50 €:n stipendillä ja kunniakirjalla!

kausi2015-2016_5